El proper diumenge 19 de Desembre per fi podrem celebrar la nostra festa de final de temporada d’Abacat, la TACADA!!, aquest any ho farem a Can Capablanca, al c/ del Compte Jofre, 30, 08205, Sabadell, Barcelona. L’entrega de premis serà de 12h a 14h.
Es requereix la presència dels guanyadors per a recollir el seu premi, i aquests son:
• Divisió d’Honor:
1. Pere Alcazar
2. Marc Bros
3. David Perez
• Primera:
1. Ruben Garcia
2. Xesco Olmos
3. Jordi Aran
• Segona:
1. Xavi Gonzalez
2. Jose Uroz
3. Daniel Iborra
• Noies:
1. Cristina Perdiguero
2. Ana Martin
3. Iris Mateos
• Júniors:
1. Roger Roig
2. Aitor Vargas
3. Valeri Riba
• Sèniors:
1. Quim Reyes
2. Sergio Mas
3. Xesco Olmos
• Màsters:
1. Andy Hughes
2. Oscar Gracian
3. Juan Carlos Rubio
Desprès de la entrega de trofeus, uns quants ens quedarem a dinar al restaurant d’allà, el menú serà el Destapa’t i consta de:
Pica-pica:
Pica-pica a compartir a base de braves, amanida de formatge de cabra, fruits secs, poma i salsa casolana de codony, tires de pollastre arrebossades amb xurruques i acompanyades amb salsa Capablanca, hummus de cigró acompanyat de torradetes, cassola de provolone fos amb cansalada i oli picant, i cassola de mandonguilles de porc i vedella amb sofregit de sípia, pèsols, ceba i tomàquet.
Inclou
Una copa de vi Clot d’Arada (D.O. Catalunya) o de cervesa, pa i aigua.
Preu 15:50€
Necessitem que ens aneu dient quants us voleu quedar a dinar per poder fer una reserva aproximada i poder avisar als del restaurant.
També volem aprofitar el dia de la Tacada per els que vulguin disposar del seu saldo de pabs en efectiu, que ens ho comuniqui amb temps per portar els diners allà i que puguin recollir-los.