Bàner

PostHeaderIcon AGO i Festa La Tacada 2015

Aquest diumenge 29 de Novembre a les 12 hores i a la sala Santa de Rubi, se celebrarà la Assemblea General Ordinària d'aquesta temporada, amb la presentació del nou calendari i comentant les novetats de la propera,  a continuació es farà  l'entrega de trofeus i premis, seguidament l'àpat de Germanor i a la tarda organitzarem alguna competició per tancar la vetllada. També qui vulgui loteria de Nadal podrà comprar-ne.

No hi podeu faltar.

Bones partides

 

 

 

PostHeaderIcon Resultat Play-Off temporada 2015

El passat diumenge 18-10-15 es va celebrar a la sala Rentrée de Manresa el Playoff de Divisió d'Honor/Primera. Els resultats del Play Off han estat:

Jugadors classificats a Divisió d'Honor: Benet Rovira, Andy Hughes, Jose Luis Gil, Bernat Jam, Manuel Egea, Jordi Perez i Ferran Roca.

Jugadors classificats a Primera Divisió: Sergi Romero, Paco Romero, Xesco Olmos, Gustau Garcia, Francisco Domingues, J.A. Gonzalez i J.J. Aliaño.

Bona sort per la propera temporada!!!

 

 

PostHeaderIcon Play-Off temporada 2015

El proper diumenge 18-10-15 se celebrarà a la sala Rentrée de Manresa el Playoff de Divisió d'Honor/Primera. Els jugadors convocats son :

Jordi Perez, Gustau Garcia, JJ Aliaño, Jose A. Gonzalez, Ferran Roca, Bernat Jam, Francisco Domingues, Paco Romero, Sergi Romero, Jose Luis Gil, Benet Rovira, Xesco Olmos, Manuel Egea i Andy Hughes.

La convocatòria es a les 10 del matí i no caldría dir que es imprescindible per jugar ser puntual i anar vestit reglamentariament.

Aquest playoff proveirà 7 places de Divisió d'Honor i el format del Round Robin serà matitzat per la direcció de prova en funció del nombre de participants.

Bones partides!!!

 

PostHeaderIcon 7ª prova de 1a. Divisió i 6ª de Júnior

El passat diumenge 27 de Setembre es varen celebrarar a la Sala 1021 de Sabadell les següents proves:

Amb aquestes competicions es tanca la temporada 2015.

Bones Partides !!!

 

<< Inicia < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Pàgina 47 de 60

Destacats
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner