Bàner

PostHeaderIcon Primera Prova de Primera Divisió

Veure quadrant AQUI.

   

El diumenge 8 de Febrer s'ha celebrat a la Sala "Santa Fe", C/ Platí, 27 de Rubí, la primera prova de Primera Divisió de la temporada 2015. Aquest any només el Campió del quadrant obtindrà una Wild Card d'ascens directe a Divisió d'Honor i ha estat en Francisco Domingues qui l'ha guanyada, encara que els jugadors d'aquest rànquing gaudiran d'una segona oportunitat d'obtenir una única altra Wild Card a la segona prova.

Recordeu que aquest any hi ha una penalització de dos punts per ronda jugada, si no es vesteix adequadament segons les normes de vestimenta de l'Associació: Pantaló de vestir negre, sabates negres de vestir (no nàutics, ni vambes, etc.), camisa amb armilla o Polo de Billar. El Director de Prova dictaminarà les penalitzacions oportunes en el tema de vestuari.

També s'ha de tenir present la nova norma del reglament que ja estem aplicant: Fa referència a la “Bola en Má” en els termes que segueixen:

"Quan s’estigui jugant sense arbitre i es comet una falta i un jugador desitja prendre la bola blanca per portar-la a la cabana".

El/la  Jugador/a (el jugador/a amb dos trets) ha de demanar al seu oponent (el jugador/a que ha comés la falta) que reculli la bola blanca i li doni en má. Si ho fés ell mateix implicará PERDUA DE PARTIDA. Aixó no s’aplica quan la bola blanca es al calaix de retorn (la blanca ha estat embossada).

Bones Partides!!!

 

 

PostHeaderIcon Assembrea General Ordinària i Festa "La Tacada"

El proper dissabte 31 de Gener es celebrarà  l'Assemblea General Ordinària de tancament de la temporada 2013-2014 i la  Festa "La Tacada".

El local escollit és la Sala NSQ de Sant Quirze del Vallés, C/Miquel Crusafont i Pairó, 10.

L'Assemblea començarà a les 18:30h en primera convocatòria o a les 19:00h en segonaRera l'Assemblea es realitzarà l'entrega de trofeus de la temporada i a continuació la festa "La Tacada" amb alguna competició de Blackball.

No cal reservar i si voleu sopar segur que els amics del NSQ  ens cuinaran amb molt de gust.


Ens veiem el dissabte amics!!!

 

PostHeaderIcon Primera Prova de Segona Divisió

PRIMERA PROVA DE SEGONA  DIVISIÓ

 

Ja hem estrenat la temporada d'ABACAT. La primera prova de Segoma Divisió a la sala El Sute ens ha proporcionat dos nous jugadors de Primera Divisió: en Adolfo Ariza de Girona ( ve de la colla de bons jugadors de l'Andy Hughes) i de part de Sabadell en Xavi Duch que retorna a aquestes divisions; felicitats per ambdós. La propera prova de Segona Divisió ens donará les altres dues Wild Cards de Segona.
 
                              
 
Podeu veure el quadrant  AQUÍ
 
 
Felicitats !!!

Bones partides.

 

PostHeaderIcon Inici de Temporada 2015 i Festa "La Tacada"

Comença la temporada 2015 i Festa "La Tacada" el 31 de Gener.

Ja tenim enllestit el calendari d'aquesta Temporada i el pròxim dia 25 de Gener l'estrenarem amb la primera prova de Segona Divisió a la sala "El Sute" de Sant Joan de Vilatorrada., que donarà entrada directa a dos Jugadors cap a Primera Divisió. Sembla que alguns jugadors de Vilafranca s'animen a participar aquest any. Ben retrobats !!!
 
Com a novetats més significatives hi ha l'aparició del nou rànquing per majors de 50 anys "Màster" que es separa de Sènior i que la European Backball Association ja admet la participació de Noies a les divisions de Junior, Sènior i Màster.
 
Aquest any, per la configuració de la temporada el rànquing d'ABACAT s'orienta a la Copa de les Nacions que es celebrarà a PERTH (Escòcia) presumiblement a primers de Novembre. Els jugadors que vulguin atendre el Campionat d'Europa d'enguany poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per manifestar aquesta intenció. Se seguirà l'ordre de rànquing de la temporada 2014 pel dret a participar-hi.
 
També celebrem l'aparició en escena d'una nova sala a Manresa el "RENTRÉE" on segur que s'hi faran moltes tacades.
 
La festa de "La Tacada" es celebrarà el dissabte 31 de Gener a la Sala NSQ de Sant Quirze del Vallés. Reserveu-vos aquesta data!!!
 
Que comenci l'espectacle i Bones Partides!!!

 

 

<< Inicia < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Següent > Final >>

Pàgina 53 de 60

Destacats
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner