Inici Altres activitats Lligueta de futbol

LLIGUETA FUTBOL

 
Alguns socis de l'entitat s'han decidit a participar en el torneig d'estiu de futbol, de Sabadell  i ho fan defensant els colors de la nostra entitat. Aquesta competició es disputa els dimarts i els dijous al vespre, a partir del 28 de juny.
 
En aquesta secció de la web trobaràs com evoluciona el periple dels nostres valents billarsites futboleros!
Clica aquí per veure la fitxa i els resultats del nostre equip!
 
 equipfutbol10_p
Foto: Maria Segura
 

PostHeaderIcon Vols jugar a futbol?

 
Si a part de jugar a billar també saps jugar a futbol, abacat et dóna l'oportunitat de demostrar el que tu vals. A partir del 28 de juny abacat tindrà un equip a la lliga d'estiu de Sabadell dels dimarts i dijous al vespre. Per 20 € jugaràs 7 o 8 partits amb els teus companys de billar. L'equipament correrà a càrrec d'un patrocinador. 
 
Aquesta lliga d'estiu s'acaba al juliol. No esperis més i envia un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la confirmant que vols futbolformar part del nou equip de futbol 7 d'abacat abans del 20 de juny 2010. Et convocarem per fer un partidet i veure com encaixem tots a l'equip, màxim 12 jugadors per equip, opció de fer-ne dos. També hi haurà la possibilitat de jugar la lliga anual a partir del setembre/octubre.
 
Va, què esperes, no importa on juguis, si de davanter o de porter, et volem veure jugar a futbol!!!
 


Destacats
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner