Bàner

PostHeaderIcon Temporada 2020

Des de la junta d'Abacat volem informar de la importància de participar en la temporada 2020, que és classificatòria per l'Europeu 2021. L'Associació Europea de Blackball (EBA) ha pres la decisió d'impulsar els campionats Europeus, que ja no es farà cada any a la primavera sinó al tardor, donat que cada vegada tenim participació de nous països i el nivell de competició està creixent notablement. Amb aquests canvis, Abacat ha decidit prioritzar la participació regular en aquest campionat, així que el nostre objectiu immediat serà d'assegurar una bona presència a l'Europeu de 2021. Cal tenir en compte, també, que a partir d'ara una condició imposada per l'EBA perquè en equip participi en un Mundial, serà d'haver participat com equip en l'Europeu anterior. Per això, amb l'ànim de fer que continuem creixent en termes d'experiència internacional, animem a tothom a participar plenament en les divisions i categories de la temporada que començarà el mes que ve.

Bones partides.
 

PostHeaderIcon Temporada 2020

Aquí tenim el Calendari per la temporada 2020 amb les sales fins el mes de juny, com a novetat donem la benvinguda al local Màgic de Sabadell i Cal Met de Sant Boi de Lluçanès de donar les gràcies als locals que continuen donant suport a l'associació, Vic Pool, Ca la Montse, Shamrocks, Blackballfarm, Bar Diego, Ciervo, Rentree.
Us animem a tots a començar a apuntar-vos les comencem amb Màsters el dia 11 i el 12 amb la primera prova de Segona divisió. Ja sabeu a enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Bones partides.
 

PostHeaderIcon Temporada 2020

La temporada comença al Gener fins a Novembre i recordem a tothom d'apuntar-se via email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Aquest any hem començat més tard per raons d'organització de cara a les expedicions internacionals, així doncs la temporada 2020 classificarà per l'Europeu que és disputarà al Novembre 2021 i esperem tenir informació del lloc cap a mitjans d'any.
Així doncs les competicions Internacionals de cara a 2020 seràn: la copa de Nacions a Bridlington del 15 al 18 d'abril pels Júniors i del 20 al 25 d'abril per les altres seccions.
La gent que estigui interessada pot enviar un email o posar-se en contacte amb Aram Bernaus.La segona competició és el Mundial d'Australia que tindrà lloc del 20 al 27 de Novembre a Geelong, aquest viatge l'hem descartat per motius econòmics i després de realitzar una enquesta als jugadors de la passada temporada, no obstant la gent que estigui disposada a viatjar també ens ho pot fer saber i així veure si hi ha possibilitat d'enviar algun equip.
Per últim volem fer saber que s'està començant la categoria per majors de 60 anys, doncs la gent d'aquesta edat que estigui interessada en participar en aquestes competicions que en ho faci saber també.
Bones partides.
 

PostHeaderIcon Copa de Nacions 2019

Aquest proper dissabte dia 9 de Novembre les Seleccions Catalanes ens representaran a la Copa de Nacions que tindrà lloc a Xipre a l'hotel Adams Beach, Ayai Napa.

Aquest any comptem amb 6 equips, molt contents de recuperar l'equip de Noies després de 5 anys sense viatjar.

Molta sort a tots i estigueu pendents a les xarxes per veure l'evolució de la competició Seleccions Participants, Components

Men-A:

Pere Alcazar
Axel Aliaño
Aram Bernaus
Ferran Echevarria
Ferran Roca
David Ureña

Sènior-A:

Nacho Fernandez
Toni Garcia
Joan Marminya
David Perez
Quim Reyes
Jaume Sabate

Sènior-B:

Paco Lopez
Oriol Ortega
Feliu Rabionet
Jose Manuel Vargas
Xavi Vila
Ramon Vilchez

Noia:

Laura Castello
Mary Lachica
Iris Mateos
Evelia Molina
Myriam Perez
Elena Ruiz

Júnior:

Ivan Marin
Toni Narbona
David Perales
Roger Roig
Marc Rosello
Aitor Vargas

Màster:

Rene Castillo
Andreu Jam
Andy Hughes
Jordi Malagon
Jordi Perez
Eduard Poquet

Acompanyants:
Pere Alcazar
Silvia Angles
Silvia Baez
Laura Martinez

Management:


Vicens Escobairo

Joan Gallego
Bones Partides!!
 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 62

Destacats
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner