Bàner

PostHeaderIcon Defunció d'en Jou Fontanals

Hem de lamentar la defunció del nostre amic i company billarista Jou Fontanals. Va ésser un gran mestre de logística en els començaments del Catalonia Pool Festival i una persona molt amable amb tots els que el vàrem tractar.

Volem expresar aquí el noste condol a familiars i amics.

Que en pau descansi.

 

PostHeaderIcon Canvi de Junta

 

 

Desprès de l’últim comunicat que vam fer, on us presentàvem les dimissions dels anteriors representants de la junta i veient que no s’ha presentat cap proposta, ens complau comunicar-vos que finalment ja hem creat una nova junta que està formada per:

Aram Bernaus com a President

Laura Castelló com a Vicepresidenta

Xavier Vila com a tresorer

Cristina Perdiguero com a secretària.

Esperem poder continuar fent una molt bona feina i millorar-la, sempre que sigui possible, amb la vostra col·laboració.

Gràcies i bones partides!

 

 

 

PostHeaderIcon Canvi de Junta

 

 

El passat diumenge dia 19 es va celebrar una reunió de junta. El nostre President, Andy Hughes va presentar la seva dimissió, juntament amb la secretària Laura Castelló i el tresorer Andreu Jam. L’actual president en funcions Aram Bernaus queda al capdavant de la associació i a l’espera de formar la nova junta. Si voleu fer arribar propostes com sempre al nostre correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , fins el dia 15 d’agost teniu temps i després de valorar-les formarem la nova junta de la associació .

Finalment agrair tot el treball fet durant aquestes 3 temporades a Andy Hughes i tot el seu equip.

(carta dimissió)

 

 

 

PostHeaderIcon Actualització informativa respecte la temporada esportiva 2020 d’Abacat

Actualització informativa respecte la temporada esportiva 2020 d’Abacat


La setmana passada la Junta d’Abacat va reunir per teleconferència per analitzar la situació actual i les possibilitats que tenim de tornar a posar en marxa la nostra temporada esportiva. Voldríem fer saber les nostres determinacions i conclusions.

Davant la incertesa actual no podem estar segurs quan es tornarà a permetre l’obertura dels locals d’hostaleria i els clubs de billar. No obstant, la nostra intenció clara és de no donar la temporada per perduda sinó posar-la en marxa un altre cop tan bon punt que es permeti. També volem que no s’escurci la temporada, preferint buscar solucions fetes a mida per cada categoria i divisió, en consultació amb els jugadors mateixos quan sigui adient. Evidentment les circumstàncies molt especials que ens han tocat viure aquest any resultarà en que en algun o altre punt acabarem incomplint tota la lletra del Projecte Esportiu del 2020 però confiem que amb la comprensió i col·laboració tant dels jugadors com dels propietaris dels locals aconseguirem fer que la temporada acabi essent un èxit, encara que un xic irregular. De moment, us podem informar que entre les possibles solucions no contemplem jugar proves en dies que no s’assignin normalment per les proves (és a dir: totes les proves de Màsters es continuaran fent els dissabtes i totes les altres proves es faran els diumenges) ni tampoc contemplem jugar proves durant el mes d’agost. Tret d’aquestes dues exclusions, deixem oberta la porta a diverses solucions, que poden incloure, per exemple, fer coincidir proves de diverses categories i divisions en una mateixa jornada o allargar la durada de la temporada.

Serà la nostra voluntat fer segur que les solucions siguin les més justes i consensuades possibles. No obstant, i com s’ha quedat palès, encara no podem prendre cap determinació amb un mínim grau de seguretat. De seguida que s’anuncien l’aixecament de la restricció de la nostra activitat, ens posarem a treballar per buscar les solucions que necessitarem.

Evidentment tots estem passant per una època molt complicada ara mateix així que voldríem aprofitar de la oportunitat per desitjar ànims a tothom, tot esperant que serà molt aviat que ens tornem a veure!


 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 68

Destacats
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner