Bàner

PostHeaderIcon Copa Abacat Vic Pool

 

Felicitats a Axel Aliaño per guanyar la copa Abacat davant Quim Reyes per 6 a 4.

 

 

(QUADRANT)

 

Bones Partides!

 

 

 

PostHeaderIcon La Tacada

El proper dia 21 de Setembre estem convocats tots els jugadors d'Abacat a la festa de la Tacada que tindrà lloc a la sala Vic pool. L'acte començarà a les 15 hores amb un dinar, l'entrega de trofeus i un campionat de format ràpid. Els jugadors premiats són els següents, és demana confirmació d'assistència si us plau.
Aram Bernaus
Ferran Roca
Axel Aliaño
Khalid Ghezouani
Oscar Gracian
Juan Miguel Valle
Emanuel Martin
Paco Lopez
Jonathan Dominguez
Quim Reyes
Joan Marminya
Jaume Sabaté
Andy Hughes
Jordi Perez
Jordi Malagon
Axel Aliaño
Marc Roselló
Roger Roig
Laura Castelló
Miryam Perez
Helena Ruiz


 

 

 

PostHeaderIcon Novetats Abacat

 

 

Novetats Abacat

Aquest any s’ha acordat fer uns canvis en l’organització de la associació i de la temporada:

1. Obrirem un registre de Socis. El preu per ser soci d’Abacat serà de 10 euros/any. Serà obligatori ser soci per participar en les categories i les divisions i donarà el dret a un descompte en la inscripció de les Copes Abacat (vegeu el punt 3). Es podrà fer-se soci omplint un senzill formulari i pagant la quota a qualsevol de les activitats de la associació.

2. Es farà La Tacada, consistint en un dinar, lliurament de premis, i un campionat d’eliminació molt ràpida pels que volen participar-hi, a Vic Pool el dia 21 de setembre. Tot soci d’Abacat serà benvingut però es demana molt especialment que tots els guanyadors de trofeus (els tres primers en cada divisió i categoria) hi assisteixin. Us donarem més detalls més endavant. Aquest serà l’última vegada que es faci La Tacada abans de començar la temporada (vegeu el punt 4).

3. Es farà una Pretemporada de 3 Copes Abacat, que són opens que es faran abans de l’expedició més gran de la història de la associació, la nostra participació en la Copa de les Nacions a Xipre a novembre.

Els detalls dels Opens són els següents:

22 de setembre: Vic Pool

13 d’octubre: Ca La Montse

3 de novembre: El Rentrée

Totes les Copes Abacat tindran un límit d’inscripcions de 64 jugadors. La inscripció serà de 10 euros cada campionat, 20 euros en el cas de no-socis. El perdedor pagarà les partides en que quedi eliminat de la competició.

Hi hauran 900 euros de premis garantits per cada Copa Abacat:

Guanyador: 400 euros i la Copa Abacat

Sots-campió: 200 euros

Semi-finalistes: 100 euros

Quarts de final: 25 euros

(En el cas d’inscriure’t en una Copa Abacat, l’assistència serà obligatòria. En el cas de no assistir-hi, s’haurà de pagar 19 euros (29 euros en el cas de no-socis): el cost de la inscripció més les partides per perdre a la primera ronda a la bona. No es permetrà la inscripció de cap persona en cap activitat d’Abacat mentre que tingui deutes pendents amb l’associació.)

4. El format i el dia de joc de totes les categories i divisions queden sense canviar (Noies i Màsters, dissabte a la tarda; tots els altres el diumenge), però les dates de la temporada canvien. A partir d’ara les temporades d’Abacat seguiran l’any natural: començarem al gener, farem una pausa a l’estiu, i acabarem al novembre, només deixant el Play-Off i La Tacada per l’últim més de l’any. S’anunciarà el calendari de la temporada 2020 al desembre d’aquest any.

5. S’ha valorat molt positivament el retorn de la categoria de Noies i volem que vagi a més. Tenint en compte les peticions de les jugadores, s’ha decidit eliminar la normativa especial respecte el timing i, en el cas de proves en format de Round Robin, s’incrementaran les partides en la fase d’eliminació directe: Quarts a 3 guanyades, Semis a 4 guanyades, i la Final a 5 guanyades.

Tots aquests canvis responen a diverses qüestions, incloent el desig de fer uns esdeveniments atractius pels socis, voler millorar el tracte que tenim amb els locals i poder organitzar millor les expedicions internacionals. Creiem que tots sortim guanyant i que ajudarà a fer que l’esport de Blackball continuï creixent a Catalunya.

Us animem a participar-hi!

Bones partides!

 

 

PostHeaderIcon Play-off d'ascens a Divisió d'Honor

Felicitats a Roger Roig, Jaume Sabaté, Andy Hughes i Marc Roselló per assolir la classificació per jugar la Propera temporada a Divisió d'Honor.

Alex Lleonart, Aleix Bagan, Daniel Tse i Juanmi Valle participaran a Primera Divisió la següent temporada.

(QUADRANT)

Bones partides.

 

 

 

 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 61

Destacats
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner