Bàner

PostHeaderIcon Copa Abacat Vic Pool

 

Aquest proper diumenge dia 22 tornem a celebrar una Copa Abacat, després de sis anys sense poder celebrar-ne cap. Doncs no t'ho perdis i si encara no ho has reservat plaça envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o també pots apuntar-te enviant un missatge al telefón 682320410.
L'ultima va tenir lloc al BrucBlackBall un festival que va acabar amb la Copa Abacat i la final la va guanyar Raul Hebles davant Joan Marminya. Aquí teniu el link de la gravació. Veure

Raul Hebles i Joan Marminya


 

 

 

PostHeaderIcon La Tacada

El proper dia 21 de Setembre estem convocats tots els jugadors d'Abacat a la festa de la Tacada que tindrà lloc a la sala Vic pool. L'acte començarà a les 15 hores amb un dinar, l'entrega de trofeus i un campionat de format ràpid. Els jugadors premiats són els següents, és demana confirmació d'assistència si us plau.
Aram Bernaus
Ferran Roca
Axel Aliaño
Khalid Ghezouani
Oscar Gracian
Juan Miguel Valle
Emanuel Martin
Paco Lopez
Jonathan Dominguez
Quim Reyes
Joan Marminya
Jaume Sabaté
Andy Hughes
Jordi Perez
Jordi Malagon
Axel Aliaño
Marc Roselló
Roger Roig
Laura Castelló
Miryam Perez
Helena Ruiz


 

 

 

PostHeaderIcon Copes Abacat

Comencem la nova temporada amb 3 copes Abacat. Fa anys que no en se'n feia cap i ara és el moment.

Us podeu anar apuntant com sempre enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé un whatsapp al 682320410.

Obert a tots els jugadors i possibilitat de fer-se soci per participar en la temporada 2020.


Si necessiteu més informació no dubteu en preguntar.


 

 

 

PostHeaderIcon Novetats Abacat

 

 

Novetats Abacat

Aquest any s’ha acordat fer uns canvis en l’organització de la associació i de la temporada:

1. Obrirem un registre de Socis. El preu per ser soci d’Abacat serà de 10 euros/any. Serà obligatori ser soci per participar en les categories i les divisions i donarà el dret a un descompte en la inscripció de les Copes Abacat (vegeu el punt 3). Es podrà fer-se soci omplint un senzill formulari i pagant la quota a qualsevol de les activitats de la associació.

2. Es farà La Tacada, consistint en un dinar, lliurament de premis, i un campionat d’eliminació molt ràpida pels que volen participar-hi, a Vic Pool el dia 21 de setembre. Tot soci d’Abacat serà benvingut però es demana molt especialment que tots els guanyadors de trofeus (els tres primers en cada divisió i categoria) hi assisteixin. Us donarem més detalls més endavant. Aquest serà l’última vegada que es faci La Tacada abans de començar la temporada (vegeu el punt 4).

3. Es farà una Pretemporada de 3 Copes Abacat, que són opens que es faran abans de l’expedició més gran de la història de la associació, la nostra participació en la Copa de les Nacions a Xipre a novembre.

Els detalls dels Opens són els següents:

22 de setembre: Vic Pool

13 d’octubre: Ca La Montse

3 de novembre: El Rentrée

Totes les Copes Abacat tindran un límit d’inscripcions de 64 jugadors. La inscripció serà de 10 euros cada campionat, 20 euros en el cas de no-socis. El perdedor pagarà les partides en que quedi eliminat de la competició.

Hi hauran 900 euros de premis garantits per cada Copa Abacat:

Guanyador: 400 euros i la Copa Abacat

Sots-campió: 200 euros

Semi-finalistes: 100 euros

Quarts de final: 25 euros

(En el cas d’inscriure’t en una Copa Abacat, l’assistència serà obligatòria. En el cas de no assistir-hi, s’haurà de pagar 19 euros (29 euros en el cas de no-socis): el cost de la inscripció més les partides per perdre a la primera ronda a la bona. No es permetrà la inscripció de cap persona en cap activitat d’Abacat mentre que tingui deutes pendents amb l’associació.)

4. El format i el dia de joc de totes les categories i divisions queden sense canviar (Noies i Màsters, dissabte a la tarda; tots els altres el diumenge), però les dates de la temporada canvien. A partir d’ara les temporades d’Abacat seguiran l’any natural: començarem al gener, farem una pausa a l’estiu, i acabarem al novembre, només deixant el Play-Off i La Tacada per l’últim més de l’any. S’anunciarà el calendari de la temporada 2020 al desembre d’aquest any.

5. S’ha valorat molt positivament el retorn de la categoria de Noies i volem que vagi a més. Tenint en compte les peticions de les jugadores, s’ha decidit eliminar la normativa especial respecte el timing i, en el cas de proves en format de Round Robin, s’incrementaran les partides en la fase d’eliminació directe: Quarts a 3 guanyades, Semis a 4 guanyades, i la Final a 5 guanyades.

Tots aquests canvis responen a diverses qüestions, incloent el desig de fer uns esdeveniments atractius pels socis, voler millorar el tracte que tenim amb els locals i poder organitzar millor les expedicions internacionals. Creiem que tots sortim guanyant i que ajudarà a fer que l’esport de Blackball continuï creixent a Catalunya.

Us animem a participar-hi!

Bones partides!

 

 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 53

Col·laboradors
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner